طرز تهیه پیتزا چیزبایت

به گزارش وبلاگ هیمالیا، امروز قصد داریم طرز تهیه یه پیتزای خاص رو که قبلا تو هیچ رستورانی نخوردید، بهتون یاد بدیم. این پیتزا یه پیتزای خانگی خانواده اس که در واقع هم برگره و هم پیتزا! اسم این پیتزای هیجان انگیز، پیتزای چیربایته. پیتزای چیزبایت یه پیتزای معمولی نیست.

طرز تهیه پیتزا چیزبایت

به گزارش وبلاگ هیمالیا به نقل از ایران کوک ، این روزها خیلی از مردم در سراسر دنیا فست فود را به غذاهای سنتی ترجیح میدن.

موادلازم پیتزا چیزبایت

برای خمیر:

آرد سه صفر قنادی 500 گرم

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

روغن جامد یا نیمه جامد 6 قاشق سوپخوری

شیر ولرم 1 پیمانه

برای فیلینگ پیتزا:

پیاز 2 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم

قارچ 300 گرم

فلفل دلمه ای 2 عدد

گوشت چرخ کرده 500 گرم

رب 4 قاشق غذاخوری

هویج رنده شده 1 عدد

پنیر گودا ورقه ای 1 بسته

پنیر موزارلا به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا چیزبایت

  1. ابتدا یک قاشق چایخوری از شکر را به همراه خمیر مایه داخل کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید.
  2. شیر ولرم را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. اجازه دهید مایه به مدن 10 دقیقه بماند تا عمل بیاید.
  3. در ظرفی دیگر، نمک، روغن، شکر باقی مانده و تخم مرغ را ریخته و با هم مخلوط کنید. نیازی به هم زدن زیاد مواد نیست. در حدی که ترکیبی یکدست حاصل شود کافی است.
  4. بدون آن که خمیر مایه عمل آمده را هم بزنید، آن را به سایر مواد اضافه کنید. مقداری از آرد را نیز به آن ها افزوده و هم بزنید. آن را کم کم اضافه کنید و به همراه سایر مواد هم بزنید. خمیر را آن قدر هم بزنید تا در کاسه جمع شود.
  5. روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را به مدت 15 دقیقه خوب ورز دهید. می توانید حدود 100 بار خمیر را بکوبید تا سطح آن براق، نرم و یکدست شود. بعد از ورز دادن خمیر نباید به دست شما بچسبد.
  6. داخل کاسه ای را کمی چرب کنید، خمیر ورز داده شده را داخل کاسه بریزید، روی کاسه را با پارچه ای تمیز بپوشانید و آن را در دمای محیط به مدت 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
  7. بعد از این که حجم خمیر دو برابر شد، با دست پف خمیر را بخوابانید و از آن استفاده کنید.
  8. پیاز به صورت نگینی و یا حلقه حلقه (نازک) خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.
  9. زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و همراه با هم تفت دهید.
  10. قارچ های ورقه ای شده را به پیاز اضافه کرده و روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب نیندازند.
  11. - گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و آن را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس ادویه های مورد نظر از جمله نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
  12. فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را به گوشت و سایر مواد اضافه کنید. سپس رب را به سایر مواد اضافه کرده و خوب تفت دهید.
  13. 6- هویج رنده شده را نیز به همراه آویشن به مایه پیتزا اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد خوب بپزند و جا بیفتند.
  14. خمیر جادویی را که از قبل آماده کرده اید نصف کنید. نصف خمیر را در کف قالب پیتزا که از قبل آن را چرب کرده اید، پهن کنید. نصف دیگر خمیر را به گلوله های یکسان به اندازه گردو تقسیم کنید.
  15. هر گلوله از خمیر را کف دست تان باز کنید و داخل آن را از مواد گوشتی که آماده کرده اید پر کنید. روی مواد پنیر گودا بگذارید و خمیر را به شکل گلوله ببندید.
  16. گلوله های خمیر که داخل شان را از مواد گوشتی و پنیر پر کرده اید، دور تا دور قالب، روی خمیر کف قالب، کنار هم بچینید. به طوری که گلوله ها به هم بچسبند.
  17. یک عدد زرده تخم مرغ را داخل کاسه بزنید و آن را با قلمو روی گلوله های خمیری بمالید.
  18. وسط پیتزا سس کچاپ بمالید و روی آن پنیر موزارلا بریزید. سپس روی آن را با مایه گوشتی پر کنید و روی آن ها کمی پنیر پیتزا بریزید.
  19. فر را به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه گرم کنید. سپس قالب را به مدت 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
  20. بعد از نیم پز شدن پیتزا، کمی فلفل دلمه ای رنگی خرد شده و گوجه گیلاسی و زیتون حلقه شده (اختیاری) به همراه مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید و مجددا آن را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها ذوب شوند و روی پیتزا طلایی رنگ شود. در این مرحله می توانید کمی کنجد روی گلوله های پیتزا بپاشید.
  21. پیتزا چیزبایت شما آماده است. نوش جان
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه پیتزا چیزبایت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا چیزبایت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید