طرز تهیه سالاد الویه مجلسی؛ نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن آن

به گزارش وبلاگ هیمالیا، سالاد الویه بسیار مقوی، خوشمزه و خصوصاً موردعلاقه بچه ها و بزرگسالان است. این سالاد خوشمزه را می توانید در لیست غذا برای ناهار قرار داده و به همراه نان میل کنید. سالاد الویه در حقیقت سالادی روسی است که در اروپا آن را به عنوان سالاد روسی می شناسند. در ایران نیز سالاد الویه بسیار پرطرفدار و با همان نام سالاد الویه شناخته شده است. در روسیه به جای خیار شور معمولاً از خیار استفاده می کنند و کالباس به جای مرغ در سالاد الویه می ریزند. در سالاد الویه روسی به هیچ عنوان مواد رنده نمی شود و همه مخلفات درون سالاد الویه به صورت نگینی خرد می شود. سالاد الویه مجلسی برای مهمانی عصرانه و شبانه، جشن تولد و جشن های دیگر مناسب است و می تواند به عنوان چاشت مناسب و سالم برای بچه ها باشد. بعضی سالاد الویه را با نان لواش، نان خانگی و بعضی با نان باگت می پسندند. بعضی دیگر سالاد الویه را ساندویچی می کنند و در هنگام سفر یا پیک نیک به عنان غذای سریع و ساده به کار می برند. ما در اینجا می خواهیم طرز تهیه صفر تا صد سالاد الویه مجلسی را آموزش دهیم:

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی؛ نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن آن مواد لازم برای تهیه الویه مجلسی
سینه مرغ400 گرم
پیاز میانه1 عدد
سیب زمینی میانه4 عدد
تخم مرغ3 عدد
نخودفرنگی1 لیوان
خیار شور خرد شده1 لیوان
سس سالاد الویه5 قاشق غذاخوری
آب مرغ3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه دلخواه
آب لیمو یا لیموترش یا سرکهبه اندازه لازم
آب1 استکان

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی

  • ابتدا سینه مرغ را با یک پیاز میانه، یک استکان آب و نمک آب پز کنید. بعد از پخته شدن آن را با دست به شکل نازک، کوچک و هم اندازه ریش ریش کنید.
  • سیب زمینی و تخم مرغ را آب پز کرده، پوست بکنید و به قطعات نگینی خیلی کوچک و هم اندازه ریز کنید. (می توانید از رنده درشت هم استفاده کنید که کاملاً سلیقه ای است)
  • خیار شور خردشده را با نخودفرنگی به مخلوط اضافه کنید.
  • سپس سس سالاد الویه را به مواد اضافه کنید، برخی به سس کمی ماست نیز اضافه می کنند و در عوض از آب لیمو یا سرکه کمتری استفاده می کنند.

طرز تهیه سس سالاد الویه:

سس سالاد الویه ترکیبی از مایونز + چند قاشق آب مرغ + چند قاشق آب لیمو ترش تازه یا سرکه + نمک و فلفل سیاه

  • نکته اول: فلفل سیاه را کم نریزید چون طعم سالاد الویه را محشر می کند.
  • نکته دوم: آب لیمو یا سرکه فقط در حدی که تعادل در مزه الویه ایجاد کند باید اضافه شود نباید سالاد را زیادترش کند.
  • نکته سوم: می توانید به سس سالاد الویه کمی آویشن هم اضافه کنید که کاملاً سلیقه ای است.
  • نکته چهارم: الویه را در ظرف سربسته بریزید و دو تا سه ساعت در یخچال استراحت بدهید تا سالاد الویه خوشمزه تر شود.

فوت وفن های سالاد الویه مجلسی:

  • نکته اول: سیب زمینی را حتماً با پوست آب پز کنید وگرنه سالاد الویه شل می شود.
  • نکته دوم : می توانید در ترکیب سالاد الویه، از هویج آب پز هم استفاده کنید. برای خوش طعم کردن این سالاد هویج را باکمی شکر یا عسل بخارپز و به صورت نگینی خردکنید و به سایر محتویات بیفزایید.
  • نکته سوم: با نخودفرنگی، هویج آب پز، خیار شور، گوجه فرنگی و زرده تخم مرغ می توانید روی سالاد را تزیین کنید.

در مجله اینترنتی وبلاگ هیمالیا طرز تهیه انواع سالادها را می توانید مشاهده و تهیه کنید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه سالاد الویه مجلسی؛ نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد الویه مجلسی؛ نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید