چیزبرگر خانگی سالم و خوشمزه
به گزارش وبلاگ هیمالیا، در گزارش زیر طرز تهیه چیزبرگر خانگی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ، چیز برگر نوعی برگر خوشمزه است که در تهیه آن از پنیر ورقه ای استفاده می گردد. در واقع نوعی همبرگر است که روی آن پنیر قرار می گیرد. پنیر این غذا معمولا در هنگام پخت به آن اضافه می گردد و همین امر سبب می گردد که پنیر روی همبرگر آب گردد. چیزبرگر معمولا همراه با کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور، سس خردل و مایونز و گاهی اوقات به همراه بیکن سرو می گردد.
گوشت چرخ نموده: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
پنیر چدار ورقه ای: مقدار لازم
تخم مرغ: 1 عدد
آرد سوخاری یا آرد سفید: مقدار لازم
نان همبرگر: تعداد لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
ابتدا گوشت را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ، سیر رنده شده، پیاز رنده شده و آب گرفته را به گوشت اضافه و مخلوط کنید و کمی ورز دهید.
سپس نمک و فلفل بزنید و مقداری آرد اضافه کنید و چند دقیقه دیگر ورز دهید تا مایه چیز برگر منسجم و یکدست گردد (تا حدی که بتوانید به چیز برگر شکل دهید کمی آرد اضافه کنید، چون آرد زیاد چیز برگر را خشک میکند).
چیز برگر ها را با قالب یا با دست به شکل دایره ای شکل دهید.
چیز برگر ها را داخل ظرف بگذارید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 - 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم گردد.
پس از مدت زمان لازم چیز برگر را روی آتش ذغال یا ماهیتابه ای که چرب نموده اید قرار دهید تا برشته گردد.
سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته گردد.
در انتها پخت یک ورقه پنیر روی چیز برگر قرار دهید تا با حرارت آب گردد.
داخل نان همبرگر را با کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور و … پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی ان ها قرار دهید و سس دلخواه را بزنید و سرو کنید
منبع: غذالند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان