این 5 غذای خیابانی را در ترکیه امتحان کنید، عکس

به گزارش وبلاگ هیمالیا، گذشته از جذابیت هایی همچون ایستادن در کنار خیابان و مزه مزه کردن غذاها ،شناسایی ذائقه یک ملت را هم شامل می گردد. به همین علت غذاهای خیابانی یکی از گزینه های محبوب جهانگرد ها و افراد محلی در هر شهری است.

این 5 غذای خیابانی را در ترکیه امتحان کنید، عکس

سیمیت | Simit

در استانبول نمی توان فردی را از تمام طبقات اجتماعی یافت که قدرت مقاومت در برابر عطر نان تازه ای را داشته باشد که در کنجد غلت خورده و در مجاورت حرارت آتش، برشته شده است. اگر آمریکایی ها با لیوان های سلولزی حاوی قهوه در حال رفتن به سرکار شناخته می شوند، نماد ساکنان استانبول در ساعات اولیه صبح را هم باید سیمیت های پیچیده شده در کاغذ خواند که می توان لذت آن را نوشیدن چای در یک استکان کمر باریک شیشه ای دوچندان کرد. البته سیمیت در طول روز هم در دسترس است و می توان این نان را از گاری هایی که سیمت می فروشند یا از نانوایی ها تهیه کرد. این نان در کنار غذاهای لذیذ استانبول قرار می گیرد.

بالیک اِکمِک | Balik-Ekmek

مجاورت استانبول با تنگه بسفر علاوه بر چشم انداز ها زیبا و به یادماندی، هدیه دیگری هم برای این شهر دارد و آن رژیم غذایی مملو از غذاهای دریایی ساکنان این شهر است. ماهی علاوه بر منوی رستوران های پر زرق و برق، راه خود را به دکه های خیابانی هم باز نموده و در صورت عبور از محلاتی نظیر کاراکوی (Karakoy) و اِمین اُنو (Eminonu) که در مجاورت ساحل قرار دارند، می توان رایحه مست کننده ماهی سرخ شده در روغن زیتون یا کره را شنید. یقینا نشستن در کنار پل گالاتا و تماشای چشم انداز استانبول با یک ساندویچ ماهی سرخ شده بسیار به یادماندنی تر خواهد بود. به گفته افراد محلی، ساندویچ ماهی که پس از نشستن در این مکان سرو شده و میل می گردد، بسیار لذت بخش تر از زمانی است که آن را بصورت ایستاده بخورید.سترس است و می توان این نان را از گاری هایی که سیمت می فروشند یا از نانوایی ها تهیه کرد.

لاهماجون | Lahmacun

لاهماجون یا پیتزای ترک ساده ترین و در عین حال یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که در تور استانبول می توانید تجربه کنید. لاهماجون شامل خمیر نازکی است که روی آن تکه هایی از ترکیب گوشت قرمز چرخ نموده، پیاز و فلفل قرمز پخش شده و برای دقایقی در تنور مورد نوازش آتش قرار گرفته است. در واقع لاهماجون شبیه به نان لواش است با این تفاوت که روی آن در زمان پخت مواد نامبرده اضافه شده است. لاهماجون را باید پس از خارج شدن از تنور میل کرد. در کنار لاهماجون میزان زیادی جعفری تازه و آب لیمو هم سرو می گردد که با اضافه شدن دوغ محلی یا همان آیران (Ayran) همه چیز برای تجربه یک وعده غذای لذیذ در دسترس است. لاهماجون را می توان در تمام محلات در بین غذاهای لذیذ استانبول پیدا کرد، اما اگر در پی برترین لاهماجون تهیه شده در تنورهای سنگی باشید، بهتر است به سراغ لاهماجون خلیل (Halil Lahmacun) و بُرسام تاش فیرین (Borsam Tas Firin) در محله کادی کوی (Kadikoy) و فیستیک کباب (Fistik Kebab) در محله آرناووت کوی (Arnavut Koy) بروید.

دوروم | Durum

دوروم از نظر مواد مورد استفاده یکی از متنوع ترین غذاهای خیابانی عرضه شده در استانبول است. دوروم بیشتر به نام یک میان وعده مورد استفاده قرار می گیرد و نام آن هم گویای همین مساله است. دوروم در واقع ترکیبی از نانی شبیه به لواش با محتویاتی نظیر مرغ، گوشت، و پنیر یا انواع سبزیجات است که بصورت لقمه ای مصرف می گردد. شکل ظاهری دوروم و دست و پاگیر نبودن مصرف آن، این غذا را بسیار محبوب نموده است. برای صرف برترین دوروم های استانبول بهتر است در میدان معروف تکسیم به سراغ بامبی یا کیزیل کایالار بروید.

میدیه دولما | Midte Dolma

میدیه دولما بیشتر به نام یک میان وعده شناخته می گردد تا یک غذای کامل اما جزو غذاهای لذیذ استانبول است. میدیه دولما در واقع ترکیبی از نصف صدف دریایی و برنج بسیار تندی است که با لیموی تازه همراه می گردد. این میان وعده را می توان هر شب در دکه های متعددی که در میدان تاکسیم واقع شده، پیدا کرد. میدیه دولما روش خاصی هم برای خوردن دارد. هر یک از تکه ها را باید بصورت پشت سرهم و بی وقفه تا زمانی که حدودی احساس سیری القا گردد، خورد. در غیر این صورت با توجه به اینکه دانه های برنج حجیم می شوند، نمی توان همه یک پرسی را که خریداری شده، خورد و در اینصورت باید 20 TL از پول خود را دور بیاندازید.

منبع: گردشبان

به "این 5 غذای خیابانی را در ترکیه امتحان کنید، عکس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این 5 غذای خیابانی را در ترکیه امتحان کنید، عکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید