طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوسفندی

به گزارش وبلاگ هیمالیا، کباب چنجه را با گوشت گوساله هم میشود درست کرد، ولی بهتر است که در حد الامکان از گوشت گوسفندی تازه بهره ببرید تا کباب نرم و خوشمزه ای تهیه کنید.

طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوسفندی

یکی از غذا های فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.

بیشتر خانواده های ایرانی با توجه به سلیقه خود این کباب را با گوشت گوسفندی یا گوساله تهیه میکنند. این کباب اصیل بیشترا در مهمانی ها استفاده می گردد و درست کردن آن نیاز به مهارت دارد؛ بنابراین ما در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کباب چنجه و نکاتی برای خوشمزه تر شدن این کباب به شما آموزش دهیم.

فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه:1 کیلو گرمروغن زیتون:2 تا 3 ق غپیاز:2 عددفلفل دلمه ای:به مقدار کافیلیمو ترش:2 تا 3 عدد نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم ماست:به مقدار مناسب

ابتدا گوشت را به قطعات مساوی به قطر 2 سانتی متر تکه تکه کنیدتا هنگام کباب کردن در یک زمان پخته شوند.

پیاز ها را هم با رنده ریز رنده کنید و به همراه آب لیمو ترش تازه، فلفل و روغن زیتون داخل ماست بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس گوشت را در سس پیاز و ماست بخوابانید.

در ظرف را ببندید و در یخچال قرار دهید تا به مدت 5 ساعت در یخچال استراحت کند و ترد و مزه دار گردد.

گوشت را پس از نرم شدن، از سس بیرون بیاورید و کمی نمک روی آن بریزید و با پشت چاقو به صورت ضربه ای دو طرف گوشت را کمی بکوبید تا کمی صاف تر گردد.

بعد به آرامی آن ها را داخل سیخ کنید و برای طعم بهتر و اینکه کباب ها نسوزند مابین تکه های گوشت دنبه و فلفل دلمه ای خرد شده قرار دهید.

حرارت زغال یا کباب پز را ملایم کنید تا کباب ها خشک نشوند و در هنگام کباب کردن سیخ ها را چند بار بچرخانید و قبل از اینکه کباب ها خشک شوند آن ها را از روی حرارت بردارید.

اگر بخواهید کباب ها در زمان کمتری پخته شوند کباب ها را برای طعم دار کردن به مدت زیادتری در یخچال قرار دهید.

اگر از زغال برای پخت کباب استفاده میکنید سعی کنید که مقدار زغال ها در منقل یک دست باشد تا حرارت در همه جا یکسان به کباب شما برسد.

کباب چنجه را با گوشت گوساله هم میگردد درست کرد، ولی بهتر است که در حد الامکان از گوشت گوسفندی تازه بهره ببرید تا کباب نرم و خوشمزه ای تهیه کنید.

برای خوش طعم تر شدن چنجه ها میتوانید در هنگام آماده سازی سس آن، مقداری زعفران حل شده و هم دیگر ادویه ها و سبزیجات معطر مورد دلخواهتان را اضافه کنید.

در هنگام کباب کردن چنجه ها می توانید مخلوط کره آب شده و زعفران را با یک قلم مو بر دو طرف گوشت ها بکشیدتا خوش طعم تر و لذیذ تر گردد.

سعی کنید کباب چنجه را روی آتش زغال آماده کنید. تا اگر گوشت کباب شده اضافه آمد از آن بعداً بهره ببرید. زیرا پخت کباب در فر باعث سفت شدن گوشت ها می گردد.

اگر بخواهید مدت زمان بیشتری گوشت را در سس بخوابانید باید به جای رنده کردن پیاز از پیاز خرد شده بهره ببرید

کباب چنجه جزو انواع کباب میباشد و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد. کباب چنجه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.

منبع: پاتوق آنلاین

منبع: فرادید

به "طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوسفندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوسفندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید