فراوری کچاپ با گوجه فرنگی مریخی

به گزارش وبلاگ هیمالیا، شرکت هاینز نسخه ای از سس کچاپی را رونمایی نموده که با گوجه فرنگی های پرورش یافته در خاک شبیه سازی شده مریخ فراوری شده است.

فراوری کچاپ با گوجه فرنگی مریخی

این اقدام تلاشی در جهت درک حیات انسان در سیاره سرخ است. این سس در حقیقت نتیجه 2 سال تحقیق محققان در انستیتو فضایی آلدرین در مؤسسه فناوری فلوریدا است.

رگولیت مریخی برای کشت محصولی سخت تر از خاک زمین است زیرا مواد طبیعی زیادی در آن وجود ندارد و از سوی دیگر این سیاره نور خورشید کمتری دریافت می نماید.

بنابراین محققان باید روشی تازه برای ارتقای رشد محصول پیدا می کردند. برای این منظور آنها گلخانه ای با شرایط مریخ و خاک شبیه سازی شده این سیاره ساختند. در مرحله بعد گیاهان در خاک شبیه سازی مریخ و تحت شرایط دمایی و آبی مشابه این سیاره پرورش یافتند.

گوجه فرنگی های فراوری شده در این پروژه به وسیله شرکت هاینز به سس کچاپ تبدیل شد. پس از آن هاینز یک بطری از کچاپ نسخه مارس را به ارتفاع 22 مایلی زمین فرستاد.

البته سس کچاپ مریخی برای خرید عرضه نشده اما آزمایش تست های کیفیت را پشت سر گذاشته است.

در آینده انسان هایی که روی مریخ زندگی خواهند کرد مجبورند مواد غذایی خود را در خاک این سیاره کشت نمایند.،مهر

منبع: ایران آنلاین

به "فراوری کچاپ با گوجه فرنگی مریخی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری کچاپ با گوجه فرنگی مریخی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید