طرز تهیه سالاد یلدایی با انار و گل کلم
به گزارش وبلاگ هیمالیا، در این مطلب دستورالعمل تهیه یک سالاد خوشمزه با انار و گل کلم را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش، سالاد انار و گل کلم شاید در اسم خوشمزه به نظر نیاید، اما یک بار امتحان کردنش کافی است تا در همه مهمانی ها و وعده های غذایی از آن استفاده کنیم.
فقط کافی است انار را به همه چیز هایی که ترکیب خوبی از آب درمی آید اضافه کنیم و یک خوراکی یلدایی داشته باشیم. سالاد انار و گل کلم هم یکی از این ترکیب هاست که شاید در اسم خوشمزه به نظر نیاید، اما یک بار امتحان کردنش کافی است تا در همه مهمانی ها و وعده های غذایی از آن استفاده کنیم.
گل کلم خرد شده: سه پیمانه
کلم سفید: یک پیمانه
انار دانه شده: سه پیمانه
روغن زیتون: مقداری
آب انار: یک سوم پیمانه
سس مایونز و لیمو ترش برای سس: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
1. گل کلم را بشویید و آن را به گل های کوچک تقسیم کنید.
2. کلم سفید را هم خرد کنید و به گل کلم ها اضافه کنید.
3. سپس انار دانه شده را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
4. سپس سس مایونز، نمک و فلفل و لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و مقداری شکر نیز به آن اضافه کنید.
5. سالاد و سس را خوب به هم آغشته کنید.
منبع: ایرنا
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان