توصیه&zwnjهای کرونایی؛ نمک و چربی موجود در غذاهای بیرون سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن می&zwnjشود

به گزارش وبلاگ هیمالیا، تهران (پانا) - رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها از جمله ویروس کرونا دارد. تعادل به معنی مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی مورد احتیاج برای حفظ سلامت بدن است و تنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی است که شامل 6 گروه اصلی غذایی (نان و غلات، سبزی ها، میوه ها، شیر و فرآورده های آن، گوشت و تخم مرغ، و حبوبات و مغز دانه ها) می گردد.

توصیه&zwnjهای کرونایی؛ نمک و چربی موجود در غذاهای بیرون سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن می&zwnjشود

بر اساس اعلام وزارت بهداشت با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی می توان به پشگیری از ابتلای به بیماری یاری کرد. رعایت دستورات زیر در شرایط خاص به افزایش قدرت ایمنی بدن یاری می نماید:

به منظور افزایش سطح ایمنی بدن روزانه از منابع ویتامین C شامل انواع میوه ها و سبزی هااز جمله سبزی های برگ سبز مانند سبزی خوردن، انواع کلم، گل کلم، گوجه فرنگی، جوانه گندم، انواع مرکبات، کیوی و دیگر میوه های در دسترس استفاده کنیم.

با توجه به این که پیاز خام حاوی ویتامین C است می توان به صورت روزانه همراه با غذا استفاده کرد.

در تهیه سوپ یا آش از شلغم که حاوی ویتامین C می باشد،استفاده کنیم.

با توجه به نقش ویتامین آ (A) و ای (E)در تقویت سیستم ایمنی بدن، روزانه از منابع غذایی این دو ویتامین استفاده کنیم مانند هویج و کدوحلوایی و سبزی های سبز تیره مثل اسفناج، برگ چغندر وبرگ های تیره رنگ کاهو،جگر، قلوه، زرده تخم مرغ، شیر و کره.

از خوردن غذاهای چرب و شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسرو ها و انواع سوسیس و کالباس، غذاهای چرب و سرخ شده به دلیل تحریک سیستم ایمنی بدن خودداری کنیم.

با مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین D (ماهی های چرب، لبنیات و زرده تخم مرغ) به افزایش سطح ایمنی بدن یاری کنیم.البته با توجه به کمبود این ویتامین در جمعیت ایران، توصیه می گردد مکمل آن را با تجویز پزشک دریافت کنیم.

جهت تقویت سیستم ایمنی بدن روزانه از منابع غذایی حاوی آهن و روی (جگر، گوشت قرمز، مرغ و ماهی، تخم مرغ، انواع سبزی، میوه های تازه و خشک، انواع مغزها و حبوبات) استفاده کنیم.

روزانه از منابع غذایی ویتامین های گروه B مانند انواع سبزی های برگ سبز و میوه ها، شیر و لبنیات، انواع گوشت ها و زرده تخم مرغ، غلات سبوس دار، حبوبات مانند نخود و لوبیا، عدس باقلا و لپه و مغزها (پسته، گردو، فندق، بادام و بادام زمینی) جهت ارتقای سیستم ایمنی بدن استفاده کنیم.

مصرف 6 تا 8 لیوان اب آشامیدنی سالم و یا سایر مایعات به صورت روزانه توصیه می گردد. نوشیدن مایعات به اندازه کافی و فراوان به حفظ ایمنی بدن و دفع سموم یاری می نماید.

از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده(مثل تخم مرغ عسلی و کباب هایی که مغز پخت نشده اند) خودداری گردد.

استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است.

در صورتی که علائم سرماخوردگی داریم، از غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنیم.

از مصرف غذا در بیرون از منزل اجتناب کنیم.غذاهای بیرون از منزل ممکن است با رعایت نکات بهداشتی دقیق تهیه نشده باشد وهمچنین نمک و چربی مصرف شده سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن گردد.

توصیه می گردد جهت افزایش سیستم ایمنی بدن سه وعده اصلی و دو یا سه میان وعده در روز مصرف گردد. البته باید توجه داشت در شرایطی که فعالیت فیزیکی محدود شده مقدار غذای خورده شده نیز باید به نسبت کاهش یابد تا از ایجاد اضافه وزن و چاقی پیشگیری گردد.

منبع: خبرگزاری پانا

به "توصیه&zwnjهای کرونایی؛ نمک و چربی موجود در غذاهای بیرون سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن می&zwnjشود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه&zwnjهای کرونایی؛ نمک و چربی موجود در غذاهای بیرون سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن می&zwnjشود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید